dinsdag 1 december 2015

'Onderweg met Jezus' van Coby Kremer

Nog even en we beginnen aan een nieuw jaar!
Sommige mensen hebben helemaal niks met dagboeken, anderen kunnen bijna niet zonder!
Dit nieuwe schrijfboek biedt wellicht voor beiden een uitdaging!

onderweg met Jezus

Elke week ben je met één Bijbelgedeelte uit het leven van Jezus bezig. Elke dag schrijf je aan de hand van vragen, wat jij erin ontdekt en wordt je uitgedaagd dieper te graven. Ik vind het een hele fijne manier. Door er over na te denken, me in te leven en het op te schrijven en er bovendien een hele week mee bezig te zijn, komt het veel dichterbij dan anders. Wat ik ook leuk vind zijn de opdrachtjes die je af en toe tegen komt: plaatjes erbij zoeken, collages maken, woordgedichten enz. Zo wordt het echt een uniek mooi dagboek!

'Onderweg met Jezus'. Ik vind het zo'n mooie gedachte dat we ook nu onderweg zijn met Jezus! Het wandelen met Hem, het leven met Hem, die verborgen omgang met Hem, zitten erin besloten.

Ik ben eens uitgenodigd door iemand uit de buurt om een workshop 'dagboek schrijven' mee te maken met Coby Kremer. Ik kijk er met veel plezier op terug en zou het nog wel eens willen doen. Al schrijvend kom je soms op dingen die je zo gauw niet bedacht had en waar je zelf verrast over bent. Het is fijn om dit met anderen te delen, te luisteren wat anderen schrijven zonder verplichting. Bekijk haar site eens voor meer inspiratie!

Een klik op het boek en je kunt het bestellen bij uitgeverij Royal Jongbloed. 

 :

3 opmerkingen:

 1. lijkt mij ook een mooi boek, tis alleen zo jammer dat alle boeken zo duur zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is zeker zo! Maar miss leuk om voor bv je verjaardag te vragen?!

   Verwijderen
 2. Leuk om te lezen Lieneke dat je enthousiast bent! Mooi ook al die andere reviews van boeken. Maakt me nieuwsgierig...:-) Groetjes, Coby

  BeantwoordenVerwijderen